تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

واکنش سخنگوی نیروهای مسلح به نامه علی مطهری 

سردار ابوالفضل شکارچی، سخنگوی ارشد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران به نامه علی مطهری در مورد موضع‌گیری سپاه در مقابل ترامپ واکنش نشان داد و گفت:سپاه در این مورد اصلا به مسائل سیاسی ورود پیدا نکرده‌است بلکه به وظیفه قانونی خود عمل می‌کند و باید به عنوان یکی از ارکان قدرت نظام در مواقع خاص اعلام موضع کند.

کد خبر: ۶۳۹۷
۱۳:۰۴ - ۱۵ مرداد ۱۳۹۷

دیدارنیوز - سردار ابوالفضل شکارچی، سخنگوی ارشد نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران، در حاشیه مراسم بزرگداشت سرلشکر شهید بابایی در جمع خبرنگاران اظهار داشت: جمهوری اسلامی ضامن امنیت منطقه خلیج فارس و تنگه هرمز است و بنا نیست جز ما کسی در خصوص امنیت این منطقه صحبت کند.

وی افزود: بحث امنیت تنگه هرمز با قدرت مسلط این منطقه که ایران است، ارتباط دارد و اگر ما کاری در منطقه خلیج فارس انجام می‌دهیم، به دلیل برقراری امنیت است.

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح در پاسخ به سوالي درخصوص مسائل مطرح‌شده از سوی یکی از نمایندگان مجلس درباره موضع‌گیری سپاه درمقابل ترامپ، گفت: سپاه در این مورد اصلا به مسائل سیاسی ورود پیدا نکرده‌است بلکه به وظیفه قانونی خود عمل می‌کند و باید به عنوان یکی از ارکان قدرت نظام در مواقع خاص اعلام موضع کند تا دشمن مواضع ما را بداند و به اقتدار ما پی ببرد.

سردار شکارچی تصریح کرد: دشمن قدرت ما را خوب شناخته است، آن‌ها بیش از آنچه که امروز حرف می زنند، قدرت ما را می شناسند و به همین دلیل است که وحشت دارند.

وی با بیان اینکه مواضع سپاه پاسداران و فرماندهان نیروهای مسلح خوب است، گفت: ای کاش سیاسیون به قدرت ارزشمند این نظام اعتماد داشته باشند و در برابر دشمن سر خم نکنند.

سخنگوی ارشد نیروهای مسلح گفت: طبیعی است برخی سیاسیون می‌خواهند گردن خود را در برابر دشمن کج کنند و گردن مردم ما را زیر چکمه‌های دشمن ببرند اما کسی به آن‌ها این اجازه را نخواهد داد.
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر